Wat zoek je?

Hoe kan ik jou begeleiden?
___
HELEMAAL IN JE KRACHT, IN BALANS, VANUIT JE HART LEVEN EN WERKEN, IN VERBINDING MET JEZELF EN ALLES OM JE HEEN, WAARDOOR JE TOTALE VRIJHEID ERVAART.

Individuele coaching

Helemaal jezelf zijn. Onderzoek en ontdek wie
je in essentie bent. 
Meer informatie

Zakelijke coaching

Beweging en verbinding door de mens en de organisatie. Inzicht in de verborgen kern.
Meer informatie

Blog historie

Inspiratie over burn-out, persoonlijke ontwikkeling, leven en aanverwante thema's.
Meer informatie

Over mij

Typisch Diana? Intuïtief, puur, bewust en no-nonsense. Omdat ik heb ervaren hoe het is om niet op je plek te staan en weet hoe bevrijdend het is om je authentieke zelf weer te mogen zijn, voel ik een enorme drijfveer om anderen hierbij te begeleiden. No-nonsense, intuïtief en met beide voeten op de grond begeleid ik jou met het creëren van een stevig fundament in jezelf of je organisatie! 

Lef is leven

Om wat voor reden je je ook in een crisis bevindt, het is altijd een uitdaging, maar er schuilt ook een kans in. Het is een mogelijkheid om iets nieuws te ontdekken, je verder te ontwikkelen en de verantwoordelijkheid op je nemen om te kiezen voor jezelf.

Wat mij betreft is een probleem of een mindere fase er altijd om sterker uit te komen. Als je het goed aanpakt krijg je meer inzicht in jezelf, je onderneming en je omgeving en dat ruimte voor ontwikkelingen en groei.

Wat als je vertrouwt op wie je écht bent en het werk doet waar je goed in bent (in een baan of onderneming)? Wat als jij gaat doen wat je ‘eigenlijk’ wilt en dit kan doen op je eigen unieke manier? Wat als dit in balans is met je privé leven en alles wat je dagelijks doet?

Ik geloof dat dan je ogen gaan stralen. Van ‘moeten doen’ naar ‘mogen zijn’. Vlieg met de wind in je rug en ben gewoon helemaal jezelf. 

Kies jij ervoor om de volgende stap te zetten? Wil jij jezelf zijn? Voor jezelf, je gezin, op je werk of in je onderneming? Ik begeleid je daar graag bij. Daar word ik gelukkig van!

“Je hoeft niet in magie te geloven, je bent magie… je moet in jezelf geloven.”

Wil jij ook weer in beweging komen?        

Ik begeleid zowel mensen als organisaties om van blokkade naar beweging te komen en de verborgen kern zichtbaar te maken.
Door mijn ervaring kom ik effectief en snel tot de kern. 
Hierdoor ontstaat er ruimte om te groeien.