Wat zoek je?

TARIEFONS DOEL 

Je loopt vast, je weet het even niet meer. Je hoeft het niet alleen te doen. Echt niet. Het mag zoveel makkelijker zijn met iemand naast je. We maken eerst kennis met elkaar via een kosteloos intake gesprek. Belangrijk is het vertrouwen en de 'klik'.

Tijdens dit coachtraject hebben we een duidelijk gezamenlijk doel. Mijn coachtraject zorgt voor inzicht en het doorbreken van je patronen, meer zelfkennis, meer rust, meer balans, meer vertrouwen, meer plezier en helderheid. Je weet beter wat je wilt, je leert weer voelen. Je neemt het roer in je eigen hand en creëert het leven wat jij wilt. Je ervaart meer vrijheid, je bent weer thuisgekomen bij jezelf! Het is tijd om leiderschap te tonen, om jezelf groei te gunnen en om geluk, ruimte en tijd te ervaren in dit moment. Tussen de sessies door ben ik beschikbaar om je mee te denken en je te spiegelen en kun je mij telefonisch en per e-mail onbeperkt benaderen. Ook ontvang je concrete opdrachten om zelf mee aan de slag te gaan. Zo blijf je zeker op koers!

BESLISSING
De beslissing om te starten neem jijzelf. Als jij de investering maakt en bewust durft te kiezen voor verandering gaan er magische dingen gebeuren. De juiste investeringen zorgen namelijk altijd voor resultaat. Dit resultaat mag je bij mijn trajecten verwachten. Ik kijk uit naar een succesvolle samenwerking en ben er straks helemaal voor jou! Het enige wat jij nu hoeft te doen is echt de keuze te maken. 


                                         
TRAJECT 1-1 COACHING 

  • Minimaal 2 (familie)- opstellingen
  • In totaal 6 sessies van ca. 1,5 uur
  • Tussentijdse opdrachten
  • Tussentijdse toegang tot mijn hulp via telefoon en e-mail. 

1-1 (FAMILIE) OPSTELLING

Loop je vast, heb jij een (terug)kerend thema, probleem of gewoon een vraag? Vind je het dan nu eens tijd om snel de diepte in te gaan naar de verborgen kern, dan is deze 1-1 (familie) opstelling voor jou! Zet een stap in jouw persoonlijke ontwikkeling. 
Ik begeleid jou bij je nieuwe inzichten, het onzichtbare wordt zichtbaar, waardoor er ruimte ontstaat voor beweging en een nieuw perspectief. 
Dus wil jij van blokkade naar beweging, zet dan deze stap!


  • Voorgesprek (kernvraag helder krijgen, jouw behoefte en verlangen)
  • Opstelling (nieuwe inzichten, onzichtbare => zichtbaar, transformatie & beweging)
  • Beweging & nieuw perspectief
LOSSE SESSIE

  • Het tarief voor een losse sessie is €150,-- excl. BTW.
  • De sessie duurt ongeveer 1,5 uur. VERGOEDING

Veel werkgevers vergoeden coaching als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket of vanuit het opleidingsbudget.

Voor zelfstandig ondernemers kan coaching aftrekbaar zijn, vraag uw belastingadviseur naar de mogelijkheden. 

Heb je nog vragen of interesse om een coaching traject te volgen, neem dan contact op of plan een vrijblijvende kennismaking.